Hoe doe ik mee?

Hoe doe ik mee?

U kunt laten zien mee te willen doen met de campagne door hieronder uw gegevens achter te laten. Deze gegevens worden gebruikt om bij te houden welke bedrijven aan de slag willen gaan met de OESO-richtlijnen. Daarmee steunt u onze campagne en geeft u als bedrijf aan te werken aan een verantwoorde bedrijfsvoering en productieketen. Bovendien kunnen we u dan op de hoogte brengen van interessante events en webinars.

U kunt het zien als een startschot voor uw bedrijf om in de nabije toekomst de eerste stap te kunnen zetten: het onderschrijven van de richtlijnen. Dat wil zeggen dat uw bedrijf de OESO-richtlijnen als uitgangspunt neemt voor uw MVO-beleid en benoemt in een publiek beschikbare bron, zoals uw bedrijfswebsite, jaarverslag of MVO-verslag. Vervolgens kunt u beginnen met het daadwerkelijk implementeren van de richtlijnen. De OESO Due Diligence Handreiking voor IMVO bevat aanbevelingen om MVO stapsgewijs te implementeren in uw bedrijfsvoering. Op deze website vindt u de nodige voordelen en tips om met de onderschrijving en implementatie van de richtlijnen te beginnen.

Met deze campagne streeft het kabinet naar de 90%-doelstelling. Zorg dat u erbij bent!

Aanmeldformulier campagne 90%-doelstelling

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om bij te houden welke multinationale ondernemingen aan de slag willen gaan met de OESO-richtlijnen. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij het bereik en de voortgang van de campagne willen weten.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om een overzicht bij te houden van bedrijven die aan de slag gaan met de OESO-richtlijnen. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

De gegevens worden bewaard tot uiterlijke datum van de 90% doelstelling is geweest in 2023. Daarna worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.

Vastleggen contactgegevens *

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *